РЕМСТАРС ООД е директен вносител и официален представител за България на:

pic15 Газобетонните блокове, произведени от CELCO комбинират ненадминати топлоизолационни качества в сравнение с други материали за зидария, с изключителна устойчивост на натиск спрямо приложимите стандарти. CELCO® STANDARD e kомбинацията от механична якост, термична устойчивост и леко тегло. Резултатът е една ефикасна сграда , икономична, устойчива и добре изолирана.

 

Битумни рулонни хидроизолации

FOCUS MEMBRAN са хидроизолационни мембрани от атактен полипропилен (APP) с модифициран битум. Те се армирани със стъклени влакна или нетъкан полиестер . Със и без посипка. Предоставят ефективни решения за всички видове хидроизолация.

 

 

BONUSPAN са топлоизолационни плоскости от XPS, Изполазват се за изолация на стени, колони и основи на сградите. Топлоизолационните плоскости са с плътност от 24  до  34 kg/m2. Грубата и набраздена повърхност увеличава сцеплението с мазилката и улеснява монтажа.

 

 

 

гипсови смеси vip gipsVIPGIPS е водещ производител на гипсови продути – гипсови машинни и ръчни мазилки, гипсово лепило, фуга гипс, сатен гипс и др. Широката гама от продукти позволява изпълнението на цялостни решения в строителството.

 

 

Стъклена минерална вата ODEСтъклено-минералната вата ODE STARFLEX е строителен материал който се използва за топлоизолация и звукоизолация във вътрешни помещения. Ватата е много добър термоизолатор и осигурява и отлична звукоизолация. Компактен материал, лесна за транспортиране и съхранение.

 

 

Каменна вата

WOOLER PLUS са топлоизолационни плоскости от каменна вата с плътност от 40  до 150 kg/m2. Използват се за топлоизолация, пожарозащита и имат висока степен на шумоизолация. Може да се използват вътре или вън.

 

 

дренажни мембрани

Дренажните мембрани са полиетиленов продукт с висока плътност. Използват се за хидроизолация, дренаж и защита в основи, тераси, покриви-градина и др. Мехурчетата са поставени с лице на стената. Дренажната мембрана предпазва от влага и позволява вентилиране и дрениране на защитените повърхности. Осигурява много добра бариера срещу влага, вода и подпочвени газове. Ширина на ролката: 1,0 ; 1.50 ; 2.0 м. Дължина на ролката: 20 м.